محمد مهدی زمان وزیری روانشناس و کوچ تربیتی

محمد مهدی زمان وزیری

روانشناس و  کوچ تربیتی

پشتیبانی : 09105297885

به وب سایت محمد مهدی زمان وزیری خوش آمدید

فهرست مطالب

رئیس خانه شما چه کسی است؟

بین افکار ،خواسته ها و تطابق آن ها با آن چه شما می خواهید تفاوت بسیاری وجود دارد. وقتی فرزندان شما سعی می کنند به دنبال آنچه شما از آن ها می خواهید باشند،آن ها خواسته های خود را با خواسته های شما تطبیق می دهند.

اما وقتی آن ها خواسته های خود را مطرح نمی کنند و آن ها را انکار می کنند،آن ها در واقع نیازهای درونی و احساسات خود را سرکوب می کنند. و فقط دنباله رو حرف ها و خواسته های شما می شوند.

این نوع تسلیم شدن باعث می شود ،اراده و غرور بچه ها شکسته شود. وقتی شما یک اسب سرکش را رام می کنید، او مطیع و فرمانبر شما می شود. اما دیگر آن روحیه ی آزادی را که قبلا داشت، ندارد. بچه ها نیز همین گونه هستند.

رئیس خانه چه کسی است؟ | محمدمهدی زمان وزیری

هماهنگی یا تسلیم؟

تطبیق دادن و هماهنگ کردن خواسته ها و آمال و آرزوهایمان و پذیرش راهنمایی های دیگران؛یعنی همکاری کردن با آن ها در تصمیم گیری هایمان. اما دست برداشتن از خواسته هایمان و پذیرش رای و نظر طرف مقابل، یعنی تسلیم شدن در برابر او.

روش تربیتی مناسب:

 روش تربیتی ای مناسب است که طبق ان فرزندان ما سعی کنند نیازهای خود را با خواسته های والدینشان تطبیق دهند و هماهنگ کنند. نه اینکه آن ها را بچه هایی مطیع و رام بار بیاورد.

ما اصلا دوست نداریم که فرزندانمان با چشمانی بسته ،دنباله رو والدین خود باشند. اگر به آن ها اجازه دهیم که مخالفت های خود را به ما ابراز کنند و احساسات خو را بیان کنند ، نه تنها آن ها به ارزش واقعی خود پی می برند، بلکه با این کار ان ها بیشتر به سوی ما جلب می شوند. و با ما همکاری می کنند.

بچه های رام و مطیع فقط به امر و نهی والدینشان گوش می دهند. خودشان فکر نمی کنند و تصمیم نمی گیرند. و یا در تصمیم گیری هایشان نقشی ندارند. اما بچه هایی که در تصمیم گیری های خود با والدینشان مشارکت می کنند، نه تنها به ارزش واقعی خود پی می برند ،بلکه مصمم تر بوده و تلاش بیشتری می کنند.

در الگوها و روش های تربیتی ، تلاش می شود که فرزندان ما با ما بیشتر همکاری کنند نه اینکه فقط رام و مطیع ما باشند.

بچه هایی که در تصمیم گیری هایشان با والدین مشارکت خوبی دارند، اگر چه دوست دارند به خواسته های خود برسند،اما بیشتر از ان سعی دارند والدینشان از آن ها راضی باشند.

اگر به فرزندان خود اجازه دهیم به درخواست های ما نه بگویند ،در واقع خود ان ها را مسئول اعمال خودشان کرده ایم. و با این کار ،والدین نقش نظارتی خود را خیلی بهتر ایفا می کنند.

هر وقت که فرزندان ما در مقابل ما مقاومت کنند و با نقش نظارتی والدین مواجه شوند، بهتر می فهمند که رئیس خانه چه کسی است. و تصمیم گیری نهایی با والدین است.

امیدوارم با استفاده از این مطلب تربیتی و بکارگیری تکنیک های کاربردی مطرح شده در کارگاه ها، بتوانید از مسیر تربیت فرزندتان لذت ببرید.

جهت مطالعه ی بیشتر و ارائه ی راهکارهای کاربردی تر می توانید از مطالب تربیتی سایت استفاده نمایید.

ارادتمند شما ، محمد مهدی زمان وزیری، مدرس و کوچ تربیتی کودک.

مطالب مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کوچ اکسپشنال

کوچ پروفشنال

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

ورود به حساب کاربری

وب سایت استاد محمد مهدی زمان وزیری